viasis Vario

truqui'ns

El nou viasis VARIO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’indicador de velocitat amb radar Viasis VARIO  pot ser totalment personalitzat per satisfer les seves necessitats. És capaç d’alertar els conductors a la seva velocitat actual i mostrar missatges o gràfics de text pre-programats. Pot utilitzar les plantilles proporcionades o crear fàcilment els seus propis missatges o gràfics.

La velocitat de moviment, emoticones, el límit de velocitat autoritzat, missatges o missatges de text i gràfics d’advertència – el nou viasis VARIO dona tot aquest espectacle.

 

Per això, utilitzeu les imatges preprogramats emmagatzemats al CD subministrat amb el dispositiu o simplement crear els seus propis missatges i gràfics utilitzant l’editor de LED.

El panell d’indicadors LED completa matriu de radar que s’adapta fàcilment a les seves necessitats. Es mostra a la velocitat del motorista, emoticones, el límit de velocitat permès, missatges o missatges de text i gràfics d’advertència.

 

Per això, utilitzeu imatges i missatges proporcionats gratis amb la càmera o crear els seus propis gràfics usant l’editor de LED. El nou VARIO viasis està equipat amb totes les interfícies modernes instal·lacions i elements (bluetooth aplicació, port USB, dial, etc.).

Té alguna pregunta sobre els Viasis?

truqui'ns

93 510 89 60

Vol fer alguna consulta?